City break ieftin

Oferte ieftine de zbor și cazare!

InfoTrip Doha – Qatar, 2 – 6 martie

Am fost la Doha, în Qatar, în perioada 2 – 6 martie 2024, cu agenția Holiday Office.

2 martie 2024 (sâmbătă)

Am plecat din București Henri Coandă Int’l – OTP, pe 2 martie 2024 la ora 10,00 cu Qatar Airways QR220.

La ora 14.55 am aterizat pe aeroportul Hamad Int’l – DOH, timp de zbor = 4 h.

Ne-am cazat la Hotelul de 44 de etaje The Bentley Luxury Hotel & Suites, cu 431 de apartamente personalizate, cu arhitectură și mobilier de lux, fiecare dintre suitele elegante oferind, de asemenea, o chicinetă complet utilată, un living generos, zonă de luat masa și o baie luxoasă din marmură.

În prima zi am vizitat Hotelul The Ritz-Carlton din Doha, unde am avut și cina.

Hotelul este o oază retrasă pentru momente de preț. El se ridică deasupra nuanțelor de albastru ale Golfului Arabic, ca o invitație la aventură. Are camere spațioase în apartamente cu vedere impresionantă la mare și un Club Lounge înalt cu privilegii exclusive, oferind un sejur de lux în Qatar. Are piscine captivante în aer liber și interioare, o plajă largă de nisip și grădini amenajate luxuriante.

3 martie 2024 (duminică)

Breackfast și vizita hotelului The Bentley Luxury Hotel & Suites.

Bentley Luxury Hotel and Suites este o proprietate de lux din West Bay, în mijlocul prestigiosului cartier central de afaceri. Hotelul este un paradis pentru turiști, la scurtă distanță cu mașina de marile ambasade, birouri guvernamentale, companii și de centrul comercial City Center.

A urmat vizita la Fairmont Doha + Raffles Doha, o lume a eleganței, unde se nasc ideile, se face istorie și se creează povești și legende, se susțin arta plastică și designul și se promovează cultura în toate formele ei. Se recomandă ca fiind inima autentică a unei destinații.

La prânz am vizitat și am mâncat la W Doha Hotel Residences, hotel ce-și așteaptă turiștii cu 289 de camere și apartamente de lux, precum și 153 Residences, apartamente unice în West Bay, toate cu interioare energizante, design iconic, tehnologie avansată și facilități moderne pentru a îndeplini fiecare dorință.

După amiază, City Tour la Islamic Museum, Museum of Qatar, Souq.

Seara, vizita și cina la Waldorf Astoria Lusail Doha, un refugiu de lux în inima orașului Lusail , care oferă o experiență de lux de neuitat în Doha, asigurând turiștilor o ședere unică și fără cusur.

4 martie 2024 (luni)

Breakfast la The Bentley Luxury Hotel & Suites și Check Out.

Urmează vizita la Four Seasons Hotel Doha, un refugiu pe litoral, în inima capitalei Qatarului, cu măreție modernă, strălucitor în lumina soarelui și vedere la mare, hol elegant, restaurante și lounge-uri energice, refugiu urban de pe malul mării, transformat într-un hotspot vibrant și rămânând în același timp fidel rădăcinilor din Qatar.

Masa de prânz și vizita la  Mondrian Hotel Doha, în zona West Bay Lagoon, lângă Turnurile Zig Zag, cu acces ușor la Pearl, Lusail City, West Bay și Al Dafna, centrul financiar și comercial al Doha. Aici oaspeții se pot relaxa în piscina interioară. Mondrian Doha este format din 211 dormitoare și 59 de apartamente pe 24 de etaje, toate cu mobilier și accesorii personalizate de Marcel Wanders, inclusiv corpuri de baie, picturi murale pentru dormitor, candelabru de cristal și cadă, duș cu efect de ploaie. Camerele oferă zone separate de ședere și de birou și un centru multimedia inteligent, de telecomunicații și divertisment și televizoare LED de 40 inch cu acces complet prin cablu.

După amiaza, am vizitat Sheraton Grand Doha Resort & Convemntion Hotel, situat convenabil în inima West Bay, unde turiștii pot admira priveliștile uimitoare și apusurile superbe din stațiunea de pe plajă.

A urmat Waldorf Astoria West Bay, hotel dedicat oaspeților, cu servicii de lux și eleganță, situat în inima zonei diplomatice, ce oferă o experiență de lux de neuitat în Doha, asigurând oaspeților o ședere unică și fără cusur.

Seara ne-am cazat la Rixos Gulf Hotel Doha, cu vizită hotel și cină. Rixos Gulf Hotel Doha se află pe malul mării în Doha și oferă cazare de 5 stele, o grădină, o terasă și un bar.  Misiunea Rixos Gulf Hotel Doha este de a oferi oaspeților mai mult decât o experiență, prin introducerea unui stil de viață unic și servicii și produse de lux.

5 martie 2024 (marți)

Breakfast, apoi am vizitat The Ritz-Carlton Sharq Village, Doha, unde am luat și prânzul. Hotelul Carlton este locul perfect pentru a descoperi toată cultura antică și divertismentul modern captivant pe care Doha le are de oferit.

După amiaza am avut în program Desert Safari, o experiență unică, plină de adrenalină și farmec.

Cina la Rixos Gulf Hotel Doha.

6 martie 2024 (miercuri)

Breakfast și decolare la ora 2.30 cu Qatar Airways QR219.

Aterizare la București, ora  06:19 EET.

Deși nu este o destinație turistică foarte cunoscută, Doha are un farmec aparte și își așteaptă oaspeții cu peisaje și hoteluri ce merită vizitate. Qatarul este o țară sigură, unde turiștii se pot bucura de condiții excelente de cazare, mâncare specifică, mare, deșert, shopping și descoperirea culturilor orientale.

Bon voyage !

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *