City break ieftin

Oferte ieftine de zbor și cazare!

Bușteni, Pensiunea Amor Tirol

Pe 11 martie 2024 ne-am cazat în Bușteni, la Pensiunea Amor Tirol, o locație elegantă și rafinată, cu un farmec aparte. Situată într-un frumos peisaj montan, pensiunea se remarcă printr-o atmosferă romantică, înconjurată de priveliști uluitoare.

Interioarele au un design deosebit, creat cu foarte mult bun gust. Camera în care am stat era foarte curată și decorată ingenios, cu artă și rafinament, pat confortabil, totul reproducând cu fidelitate splendoarea și rafinamentul perioadei baroce. Balconul cu vedere la munte oferă o panoramă superbă asupra munților și împrejurimilor. În pensiune, totul este estetic și funcțional, curățenie absolută, bucătăria modernă este dotată cu echipamente de calitate și tot ce trebuie.

Pensiunea este amplasată foarte central, aproape de traseele de drumeții și de telecabină, dar și de magazinele stațiunii Bușteni, restaurante, gară și parc, fiind în același timp un loc unde îți poți găsi liniștea, într-un decor de vis și aer curat. Gazdele te întâmpină cu multă prietenie, amabilitate și ospitalitate. 

Recomand Pensiunea Amor Tirol ca fiind un loc absolut splendid, ce oferă condiții impecabile, o destinație pitorească, o oază de pace, ca un colț de rai!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *