Despre noi

Lumea e frumoasă și merită văzută, nu doar din poze ori filme, ci pas cu pas, descoperind cele mai celebre țări, orașe și hoteluri, dar și cele mai surprinzătoare insule exotice și mirifice.

Acest lucru se poate face la prețuri de la 5 euro, în excursii de vis, pe care le poți alege și programa singur, cu doar două clickuri. Noi te ajutăm selectând pentru tine, zilnic, cele mai bune oferte, cu grijă pentru calitate și preț.

Nu mai este nevoie să dai sute de euro la agențiile de voyaj ca să facă în locul tău cele două clickuri, noi îți dăm ponturile și tot ce mai trebuie este să fii pe fază, pentru că ofertele sunt fluctuante, locurile sunt puține și se ocupă repede, în plus trebuie să ai un program flexibil ca să poți pleca imediat ce apare oferta mult-visată.

Îți oferim zboruri și cazări de calitate la prețuri incredibile,  dar noi nu vindem nimic; acestea sunt doar ponturi pe care le selectăm dintr-o multitudine de siteuri specializate.

Nu noi stabilim prețurile la zbor și cazare, doar ți le prezentăm pe cele mai profitabile, dar atenție, ele se schimbă în câteva ore, deci înainte de rezervare trebuie verificată actualitatea lor.

Nu uita înainte de plecare să-ți faci o asigurare de sănătate pe parcursul călătoriei.

De asemenea, atenție la țările unde trebuie pașaport și viză!

Dacă nu ai zburat niciodată cu avionul, vezi acest film care îți va răspunde la toate întrebările: frica de zbor, cum te descurci într-un aeroport, chek-in, security, bagaje, cum arată un avion în interior, cum se obțin locurile, ce se vede pe geam, cum e să zbori, și vei avea o mare surpriză să descoperi că poți ajunge de la București la Viena, de exemplu, mult mai repede decât de la București la Pitești, și asta plutind printre nori!

Primul zbor cu avionul: bagaj, aeroport, chek-in, mituri și frica de zbor 

 

Nu ai ieșit niciodată din țară și nu știi cum te-ai descurca într-o țară străină, unde nu știi nici limba, și te duci singur?

Vezi acest film și vei fi uimit să găsești răspunsuri la toate întrebările și chiar mai mult!

 Visul de Crăciun al Vienei – Târgurile de Crăciun – avion, cazare, obiective, prețuri

 

Atenție:  transferul de la aeroport la hotel nu este inclus, dar nici greu nu este să te descurci, cum s-a văzut din filmele de mai sus.

Și tot la cazare, atenție la camera, că unele sunt de două paturi, dar altele oferă pat în camera de 8-10 paturi, ceea ce nu este convenabil pentru toată lumea.

De asemenea, recomandarea noastră este pentru hotelurile care au inclus în tarif micul dejun, care de regulă este foarte bun și sățios.

 

Nu poți face rezervarea la zbor și hotel  pentru că nu ai card și ți-e frică de bănci?

Vezi filmul despre Revolut:

Revolut – cont gratuit, card simplu, fără drumuri la bănci, taxe și comisioane, 

Descoperă lumea în călătorii de vis, la prețuri incredibile!