City break ieftin

Oferte ieftine de zbor și cazare!

Dubai 17 – 23 octombrie

Am fost în Dubai în perioada 17 – 23.10.2023, cu agenția Premio Travel.

PROGRAM

Ziua 1: Zbor spre Dubai. 

Plecarea din București (15:40) și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport (21:35). Transferul la hotelul Hampton by Hilton Dubai Airport3* din Dubai pentru check-in, unde am fost cazați pentru următoarele 6 nopți.

Prima vizită în Dubai? Iată tot ce trebuie să știi!

https://youtu.be/IX21ylw-McM

Ziua 2: Timp liber + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)

Mic-dejun, apoi timp liber la dispoziție, iar după-amiază – excursia opțională Safari în deșert cu cina inclusă.  Am mers peste dunele de nisip cu jeep-uri, până în campingul beduin decorat în atmosfera tipic arabă. Aici am călărit cămile, ne-am pictat cu henna, am putut purta haine locale şi am admirat programul de dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele a fost un bufet bogat, cu multe preparate și un grătar delicios. Cazarea la acelaşi hotel din Dubai.

De asemenea am făcut un tur pietonal în cartierul istoric Bastakya, o vizită la o casă tradițională, o plimbare cu abra, am văzut Piața de mirodenii și Piața de aur.

Safari în Deșert și Cină au inclus plimbarea pe dunele de nisip cu mașini 4×4, poze la apus în Deșert, plimbarea cu cămila, poze cu șoimul, tatuaj henna, cină, băuturi soft și program de animație: spectacol cu foc, tanoura, dansul dervisilor, belly- dance.

     

Dubai, cu cămila prin deșert

Ziua 3: Tur Abu Dhabi* (inclus)

După micul-dejun am plecat către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul până în Abu Dhabi durează mai puțin de o oră și jumătate și trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Acolo am vizitat grandioasa Moschee Albă sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. În continuare am văzut Cannon Square, unde se organizează spectacole inspirate din obiceiurile țării. Apoi, de-a lungul falezei Corniche, am  ajuns în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi am trecut pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Arabian Dubai Safari – Adventure Desert Safari With Camels

https://www.youtube.com/shorts/kjNX2HBzbHs
https://youtube.com/shorts/kjNX2HBzbHs?si=-XK4A_2S4NEIQEYf

Joi: Abu Dhabi city tour. Croazieră.

▶️ vizită la Marea Moschee a Șeicului Zayed, Muzeul satului, poze vis- a- vis de Palatul Prezidențial, Turnurile Uniunii și Emirates palace.

Croazieră și Cină în Dubai Marina, plecare din portul nou New Harbour, plimbare de-a lungul canalului de 3 km, plimbare de-a lungul coastei Mării Arabe.

7 Zile Circuit în Dubai – Fabulos! 🐫

Ziua 4: Explorați Dubai-ul tradițional (inclus)

Mic-dejun, urmat de o excursie de o jumătate de zi pentru a face cunoştinţă cu Dubai-ul tradiţional. Moscheea Jumeirah construită în 1978 este deosebită, deoarece este din piatră albă şi este poziţionată în apropierea plajei cu nisip alb Jumeirah. Apoi urmează FORT-ul AL FAHIDI, cu muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. Am continuat excursia cu o ABRA – barcă tradițională, pentru a traversa către Deira, pentru a vizita un bazar de condimente și bijuterii la prețuri mai mici decât în Europa. A urmat un magazin de piele şi unul de aur, și cazarea la același hotel din Dubai.

Cu cămila prin deșert… Dubai, o experiență unică: Carvanaerai

https://www.youtube.com/shorts/vvmV4lnEhow

Vineri: Turul Dubaiului Modern+ Burj Khalifa etajele 124- 125. Turul Dubaiului de seara.

▶️ vizită magazinul de bijuterii al Șeicului din Dubai,  urcare etajele 124- 125, 453 m înălțime, Burj Khalifa, opriri pentru poze la Burj Al Arab, moscheea Jumeirah și Dubai Marina

◀️ foto stop pentru Burj al Arab și timp liber pentru cumpărături la Souk Madinat Jumeirah; Fântânile dansatoare de la Dubai Mall, timp liber la Dubai Mall.

The best night in Dubai

https://youtube.com/shorts/wFoZ356QtXI

Ziua 5: Timp liber sau excursie opţională Dubai Modern 

Mic-dejun, urmat de o excursie de jumătate de zi prin Dubai-ul modern. Pentru a înțelege evoluția Dubai-ului, se face o călătorie pentru a descoperi tot ce înconjoară acest însorit oraș futurist. Prima vizită este la bazarul Madinat Jumeirah, apoi o oprire pentru a fotografia Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din lume. Apoi se continuă către Dubai Marina, un oraș-canal sofisticat și elegant în același timp, construit pe țărmul Golfului Arabic. Excursia continuă către Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (se urcă la etajul 124 al clădirii – bilet inclus), după care se face o plimbare prin Dubai Mall. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Sâmbătă: Sharjah Ajman city tour.

▶️ vizită magazin de piele& blănuri, oprire pentru poze Piața culturală din Sharjah, tur panoramic Ajman, muzeul Civilizației islamice, Piața Albastră.

▶️ Miracle Garden.

O experiență de neuitat: cu cămila prin deșertul Dubai

https://www.youtube.com/shorts/-E86pdLIFSs

Ziua 6: Timp liber sau excursie opţională Sharjah şi Ajman + cina pe croazieră

Mic-dejun. Excursia începe cu Sharjah – capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Se vizitează frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee. Oprire la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. Apoi vizita la Muzeul Islamic al Civilizaţiilor. Se continuă excurisa către frumoasa faleză Ajman. Seara – cina pe croazieră. O seară romantică, pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow, întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce se admiră superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

Duminică: Rama Dubaiului, Insula Palmier foto stop la The Pointe, vizită hotel Atlantis Acvariul Camerelor pierdute și Turnul Palmierului, platforma de observație 240 m înălțime.

Ziua 7: Zbor de întoarcere Bucureşti

În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul ne conduce la aeroport (10:20)  pentru călătoria de întoarcere spre București (14:45).

OPTIONALE (739€ + 189€ + 129€ = 1057€ x 2pers = 2114€ total)

Servicii incluse (739€/pers. excursia)

Zbor dus-întors Bucureşti-Dubai cu o companie aeriană cu renume cu bagaj de cală şi de mână

Taxe de aeroport si servicii + Transfer aeroport-hotel-aeroport

Cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun tip bufet sau a la carte + Ghid vorbitor de limba română

Excursie Dubai traditional

Excursie turul Abu Dhabi

                      

Dubai – Atlantis

Servicii neincluse:

-Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plateste la hotel

-Pachet excursii optionale: 189 €/pers.

Tur Dubai modern, Burj Khalifa, Safari in desert cu cina, Sharjah si Ajman tour

-Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera (cine tip bufet sau a la carte): 129 €/pers.

-Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers.

-Bacșișuri pentru ghizi și șoferi (4€/zi), optional

-Excursii optionale in €, se platesc la fata locului: Miracle garden, The frame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *